Masterlinks DisclaimerMasterlinks.nl en Masterlinks Nieuwsbrief zijn producten van Masterlinks Internet Solutions te Rhoon.

De informatie op Masterlinks.nl en in de Masterlinks Nieuwsbrief is bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van Masterlinks zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Masterlinks Internet Solutions is nadrukkelijk verboden.

Masterlinks Internet Solutions spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op de website en in de Masterlinks Nieuwsbrief zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties.

Masterlinks Internet Solutions streeft een handelwijze na, die op geen enkele wijze in strijd is met de wet en poogt internetsites die zich hieraan wel schuldig maken buiten de op de site van Masterlinks.nl aanwezige rubrieken te weren. Indien u meent dat er binnen een rubriek van Masterlinks.nl wl sprake zou kunnen zijn van links die verwijzen naar sites die zich inlaten met zaken zoals racisme, kinderporno, discriminatie, of andere illegale praktijken, verzoeken wij u z.s.m. contact op te nemen met Masterlinks.

Indien u zich aanmeldt voor de Masterlinks Nieuwsbrief zal uw e-mailadres uitsluitend voor het toezenden van de Masterlinks Nieuwsbrief worden gebruikt.

Masterlinks Internet Solutions aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, onvolledigheid van of informatie aangeboden door Masterlinks.nl op welke manier dan ook.

Voor overige diensten zoals o.a. websitecontrole, nieuwbouw en onderhoud van websites van derden hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Klik hier om de Algemene Voorwaarden te bekijken.Masterlinks Internet Solutions
Schubertstraat 2 3161 RN Rhoon
KvK Rotterdam 24297632

Terug naar de Info Pagina
of
naar de Hoofdrubrieken